Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Slik sletter og eksporterer du en bestemt utgift på nytt

Sørg for å lagre viktig informasjon før du fortsetter, last ned den vedlagte kvitteringen og kopier eventuelle nødvendige opplysninger. Slik sletter og oppretter du utgiften på nytt:

  • Hvis utgiften er merket som «Fullført», klikker du på '⋮' og tilbakefører beslutningen for å gjøre den redigerbar
  • Klikk på '⋮' og velg «Slett utgift» for å fjerne den
  • Finn transaksjonen i Hjem, bla til «Opprett» ved siden av Utgifter og klikk på den
  • For å konfigurere og sende inn, legg til kvitteringen, fyll ut de nødvendige feltene og send inn
  • Utgiften vil bli merket med «Konfigurert for Sage Intacct» og eksporteres automatisk.