Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Hvordan kobler jeg fra integreringen?

Før du sletter historikken, må du huske å gjenopprette alle regnskapsdokumenter du kan trenge. Fra TeamSystem:

  • Gå til «Bedriftsinnstillinger»
  • Klikk på «Bankforbindelser»
  • Klikk på «...» i boksen til kontoen du vil slette
  • Velg «Slett konto»
  • Sjekk «Nei, slett historikk»
  • Bekreft at du har lest konsekvensene av permanent sletting og klikk deretter på «Slett konto»

Fra Revolut Business kan du lese disse ofte stilte spørsmålene for å se hvordan du kobler fra integreringen.