Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Slik sletter og oppretter du en utgift som allerede er eksportert

Sørg for å lagre viktig informasjon før du fortsetter, last ned den vedlagte kvitteringen og kopier eventuelle nødvendige opplysninger. Slik sletter og oppretter du utgiften på nytt:

  • Hvis utgiften er merket som «Fullført», klikker du på de tre prikkene ('Mer') og tilbakefører beslutningen for å gjøre den redigerbar
  • Klikk på de tre prikkene ('Mer') og velg 'Slett utgift' for å fjerne den
  • Finn transaksjonen under «Hjem»
  • Rull til «Create» ved siden av Expense og klikk på den
  • For å konfigurere og sende inn, legg til kvitteringen, fyll ut de nødvendige feltene og send inn