Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Deaktivering av tilgang til Utgifter

Deaktiver utgifter for teammedlemmene dine

Hvis du har tillatelse til å «Administrere teammedlemmer» som en del av rollen din, følger du disse trinnene for å aktivere eller deaktivere et medlems tilgang til Utgifter:

  • Gå til Team i hovedmenyen
  • Velg et lagmedlem og velg 'Rolle'
  • Velg «Vis» for å se rollen som er tilordnet dette teammedlemmet
  • I delen «Generelt» velger du «Utgifter» og deaktiverer tillatelsene deres

Du kan kun gjøre dette med teammedlemmer som er tildelt en tilpasset rolle. Finn ut hvordan du tildeler en tilpasset rolle til et teammedlem i disse ofte stilte spørsmålene.

Deaktiver utgifter på bedriftskontoen din

Alternativt kan du deaktivere utgifter helt og holdent.