Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Avslutt kontoen min

Du kan bruke denne koblingen for å starte prosessen med å lukke bedriftskontoen din. Når den er lukket, vil du ikke kunne få tilgang til kontoen din igjen. Vi kan ikke midlertidig sette kontoen din på pause eller tilby abonnement uten kostnad. Sørg for å laste ned og beholde eventuelle oppgjør eller utgiftsdata du kan trenge til fremtidig referanse.

Krav for å avslutte kontoen din

  • Vær eier eller administrator
  • Sørg for at saldoen din er 0 ved å sette inn eller ta ut penger fra alle kontoene dine, inkludert kryptokontoer og forhandlerkontoer. Klikk på saldoen din for å se alle valutaer og forhandlersaldoen din
  • Hvis saldoen din er veldig lav, kan du sende penger til en annen Revolut-konto (personlig eller for bedrifter)

Før du lukker kontoen din:

  • Sørg for at du ikke har noen ventende transaksjoner.
  • Betal for alle Metal-kort som er utstedt de siste 3 månedene
  • Du kan ikke lukke standardvalutakontoene dine

Slik lukker du kontoen din

  • Gå til «Innstillinger» ved å trykke på kontosymbolet ditt (øverst til venstre) på mobil eller ved å klikke på tannhjulsymbolet (øverst til høyre) på nett
  • Velg «Bedriftskonto»
  • Rull ned og velg Lukk bedriftskonto
  • Velg en grunn til å lukke kontoen din

Hvis du oppfyller vilkårene ovenfor, vil kontoen din vanligvis bli stengt umiddelbart. I visse situasjoner kan vi imidlertid ikke være i stand til å stenge kontoen din med en gang.