Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Hva skjer hvis jeg kobler fra FreeAgent-integrasjonen?

Vi slutter å synkronisere dataene dine med FreeAgent og sletter integrasjonsinnstillingene.

Hvis du ønsker å koble til integreringen igjen senere, kan du gjøre det når som helst ved å gå til FreeAgent-innstillingene i integreringsnavet.