Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Hvordan kan jeg unngå dupliserte transaksjoner i Xero?

Når du kobler til en eksisterende Xero-konto, blir bare fremtidige transaksjoner synkronisert. Tidligere transaksjoner blir bare synkronisert hvis du oppretter nye kontoer i Xero.

Hvis du av en eller annen grunn legger merke til dupliserte transaksjoner, kan du kontakte kundeserviceteamet vårt via Revolut Business-appen.