Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Hvordan kobler jeg fra integreringen?

For å midlertidig (eller permanent) stoppe synkronisering, må du fjerne kontoer fra Xero-bankintegrasjonen. Slik gjør du dette i Revolut Business-appen:

  • Gå til «Innstillinger»
  • Klikk på «Integrasjoner»
  • Velg «Regnskap» og deretter «Xero»
  • Velg «Bankintegrasjon» og fjern den relevante kontoen. Du kan også koble fra hele Xero-integrasjonen

Koble fra bankintegrasjon med Xero

Alternativt kan du koble fra inne i Xero:

  • I menyen Regnskap velger du «Bankkontoer»
  • Klikk på «Administrer konto» ved siden av kontoen med feeden du vil stoppe
  • Under Bankintegrasjon, klikk på «Koble fra feed», og klikk deretter på «Koble fra»

Administrering av integreringen av utgiftsstyring

Hvis du kobler fra Xero, vil også integrasjonen med utgiftsstyring bli frakoblet. Du kan imidlertid koble fra utgiftsstyring separat og samtidig beholde bankfeeden. Ingen data vil bli slettet, så du kan koble til igjen når som helst uten duplikater eller datatap.