Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Hvordan endrer jeg synkroniseringsdatoen?

Når utgiftssynkronisering er aktivert, vil utgifter automatisk bli eksportert til Xero fra det øyeblikket og fremover. Tidligere utgifter vil ikke bli synkronisert, ettersom de ikke var konfigurert for synkronisering før aktivering.

Det er ikke mulig å angi en egendefinert synkroniseringsdato. Bare nye utgifter fra aktiveringen vil bli synkronisert med Xero.