Avbryt, endre eller tilbakekall en overføring
Jeg må kansellere overføringen min.
Om en overføring kan avbrytes, avhenger av flere faktorer, som betalingstype, destinasjonsland og tidspunkt. Ikke alle overføringer kan avbrytes. Når en overføring er «Fullført», kan den ikke avbrytes, ettersom midlene allerede har forlatt Revolut.
For å sjekke om overføringen din kan kanselleres, gå til «Overføringer» i Revolut Business-appen og velg overføringen det gjelder. Hvis det er mulig, vil knappen «Kanseller overføring» være synlig. Hvis det ikke er mulig å kansellere, er det best å be om refusjon direkte fra mottakerens bank.
Raske overføringer – som for eksempel mellom Revolut-kunder, innen SEPA Instant-nettverket (EUR) eller via Faster Payments (GBP) – kan sjelden kanselleres på grunn av rask behandling. Sørg for å dobbeltsjekke mottakerens kontodetaljer før du bekrefter transaksjonen.
Jeg må endre overføringsopplysninger
Det er bare mulig å endre opplysninger for internasjonale SWIFT-overføringer som ennå ikke er gjennomført med mottakeren. Vent på bekreftelse fra mottakeren om eventuelle gjennomføringsproblemer før du ber om en endring.
For lokale overføringer vil overføringen sannsynligvis fortsatt nå mottakeren hvis du har glemt eller skrevet inn feil navn. Feil i mottakeropplysninger kan føre til at overføringen blir sendt tilbake til kontoen din innen 5 virkedager for lokale overføringer eller opptil 20 virkedager for SWIFT-overføringer.
Mottakerens bank kan ikke refundere overføringen min
Vi anbefaler at du ber mottakeren direkte om refusjon. Som en del av tilbakekallingsprosessen må vi kontakte mottakerens bank for å be om tilbakeføring av pengene dine. Vi kan ikke garantere at tilbakekallingen vil bli vellykket eller hvor lang tid hele prosessen vil ta.
Hvis mottakeren ikke kan hjelpe deg, eller du ikke kan nå dem, kan vi kanskje forsøke å tilbakekalle overføringen på vår side, men vi kan ikke garantere at det blir vellykket. Slik sender du inn en forespørsel om tilbakekalling i appen:
- Gå til Overføringer
- Velg mottakeren din
- Velg overføringen din
- Trykk på «Få hjelp» nederst
- Velg «Jeg vil kansellere overføringen min» og «Send inn en tilbakekalling»