Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Hva skjer med teamets mitt tilgang hvis jeg nedgraderer til Basic?

Hvis du nedgraderer til et Basic-abonnement, vil teammedlemmer som kun har fått tilgang til bestemte kontoer, miste tilgangen til alle kontoer de tidligere hadde tilgang til.

Du må gi disse teammedlemmene tilgang til «Vis og få tilgang til alle kontoer og saldoer» via «Team»-delen i appen. Hvis ikke, vil de ikke kunne få tilgang til eller vise noen kontoer.

Hvis du oppgraderer til Grow-, Scale- eller Enterprise-abonnementet på nytt, vil teammedlemmers tidligere tilgang til bestemte kontoer bli gjenopprettet. Bruk denne koblingen for å endre abonnementet ditt.