Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Hva betyr «tilgang til alle kontoer og saldoer»?

Vis alle tillatelser for kontoer og deres saldoer

Hvis et teammedlem har tillatelse til å "vise alle kontoer og deres saldoer", kan de se alle kontoer, og du kan ikke begrense tilgangen til enkelte kontoer.

Fjern tilgang til bestemte kontoer

  • Gå til fanen «Team» og velg teammedlemmet
  • Klikk på «Rolle» i sidepanelet og tildel rollen som ikke gir de nevnte tillatelsene

Nå kan du endre hvilke kontoer dette teammedlemmet kan få tilgang til.

Selv om du ønsker å tilbakekalle tilgang til én enkelt konto for et teammedlem med tillatelse til å 'vise alle kontoer og deres saldoer', må du fortsatt følge trinnene ovenfor.

Kontotilstand

Muligheten din til å legge til eller fjerne teammedlemmer avhenger av kontostatusen:

  • Inaktive kontoer: Du kan fortsatt legge til eller fjerne teammedlemmer fra inaktive kontoer, akkurat som med aktive kontoer
  • Begrensede kontoer: Du kan ikke legge til eller fjerne teammedlemmer fra begrensede kontoer
  • Lukkede kontoer: Alle teammedlemmer, inkludert administratorer, vil miste tilgangen til kontoen