Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Lukk en lomme

Hvis du fortsatt har penger i lommen du vil lukke, blir de automatisk lagt til hovedsaldoen din når du lukker den. Hvis det er en gruppelomme, er det bare administratoren som kan lukke den. Du kan ikke lukke en lomme før du fjerner koblingen til eventuelle kort som er knyttet til den.

I Revolut-appen:

  • Gå til «Hjem» i menyen nederst.
  • Under saldoen din trykker du på "Kontoer"
  • Velg Pocket
  • Trykk på «Info»
  • Velg «Lukk lomme» og «Bekreft»