Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Kortverifisering og forhåndsautorisering

Kortverifisering

Når du legger til et nytt kort i en betalingstjeneste som PayPal, Google Pay eller Apple Pay, kan betalingsbehandleren starte en liten transaksjon for å verifisere kortopplysningene dine. Disse verifiseringstransaksjonene belaster vanligvis ingenting eller et veldig lite beløp (noen øre).

De tilbakeføres også til kontoen din når kortet ditt er verifisert av betalingsbehandleren. Du kan sjekke datoen for tilbakeføring i appen ved å trykke på transaksjonen. Datoen for tilbakeføring finner du i delen «Status». Disse transaksjonene vises som «Kortverifisering» i appen din.

Forhåndsautorisering

En forhåndsautorisering er en midlertidig sperre på kortet ditt, som ofte brukes av hoteller eller bilutleieselskaper for å sikre at det er nok midler. Vi kan ikke kansellere en forhåndsautorisering fra vår side. Den kan bare oppheves når autorisasjonen utløper eller hvis forhandleren frigjør midlene.

Hvis det er en duplisert transaksjon, kan du kontakte forhandleren for å løse den.