Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Lukk Robo-Advisor-kontoen min

Slik lukker du kontoen din

  • Gå til Investering nederst på menyen
  • Trykk på «Mer» og velg deretter «Innstillinger»
  • Velg «Lukk Robo-Advisor-konto»
  • Bekreft avgjørelsen din

Når du har fullført disse trinnene, blir du bedt om å lese og godta vilkårene for å lukke kontoen din. Midlene dine vil bli overført tilbake til EUR-valutakontoen din. Hele prosessen tar vanligvis opptil 5 virkedager.

Hva om kontoen ble lukket ved en feiltakelse?

Når en Robo-Advisor-konto er stengt, kan den ikke åpnes på nytt. Du må åpne en ny konto og gjennomføre egnethetsvurderingen på nytt. Se denne FAQ-en.