Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Forskjell mellom begrenset og full tilgang til webappen

Med begrenset tilgang til nettappen kan du vise opptil tre av de mest recente transaksjonene dine og sperre eksisterende Revolut-kort.

Når du får full tilgang til webappen, kan du bruke enda flere transaksjonsfunksjoner, som å vise alle transaksjoner, sperre kortinnstillingene dine, oppheve sperre på kortet ditt, justere andre kortinnstillinger og skille transaksjoner etter kontotype (f.eks. forskjellige valutaer).

Å sperre kortet ditt gjør at du kan sikre Revolut-kontoen din hvis du mister tilgangen til Revolut-appen av en eller annen grunn, for eksempel hvis enheten blir stjålet eller det oppstår svindelaktivitet.