Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Slik lukker du en Revolut Pro-konto

  • Trykk på «Flytt» for å sende resterende saldo til en annen konto
  • Gå til startsiden din for Revolut Pro
  • Velg «Mer»
  • Velg «Detaljer» og bla nedover
  • Trykk på «Lukk Pro-konto» og bekreft lukking

Hvis du har ventende cashback eller salg, bør du vente til de er fullført. Du bør kunne se den estimerte fullføringsdatoen i appen. Flytt deretter pengene til din personlige konto og lukk kontoen ved å følge trinnene ovenfor.

Hvis du ikke kan overføre penger fra Pro-kontoen din til den personlige kontoen din, kan du kontakte kundeserviceteamet vårt ved å bruke chat-funksjonen i appen. Når den er lukket, vil du ikke kunne se Pro-kontoen din i kontobryteren.

For å laste ned kontoutskrifter etter at du har lukket kontoen din

  • Trykk på initialene dine i øvre høyre hjørne
  • Velg «Dokumenter og uttalelser»
  • Velg «Pro»
  • Trykk på «Kontoutskrift» og velg perioden du vil ha oppgjør for
  • Følg trinnene for å generere kontoutskriften