Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Avbryter nedgraderingen av abonnementet ditt

Hvordan kan jeg avbryte nedgraderingen av abonnementet mitt?

Hvis du har planlagt en nedgradering av abonnementet, kan du avbryte den direkte i Revolut-appen ved å trykke på denne lenken og velge 'Behold abonnement'. Du kan også gjøre dette manuelt i Revolut-appen:

  • Trykk på profilikonet ditt øverst i venstre hjørne.
  • Trykk på 'Abonnementet ditt'
  • Trykk på «Fakturering»
  • Hvis du har en planlagt nedgradering, vil du se alternativet 'Behold abonnement'

Vi vil automatisk refundere eventuelle bruddgebyrer du har betalt. Hvis du tidligere har mottatt en refusjon for å avslutte abonnementet ditt tidlig, vil dette beløpet bli belastet på nytt, siden du blir værende på abonnementet. Se betingelsene for betalingsabonnementer for mer informasjon om bruddgebyrer.