Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Nedgradering av betalingsabonnementet ditt

Hvordan kan jeg nedgradere fra betalingsabonnementet mitt?

Trykk på denne koblingen, velg abonnementet du vil nedgradere til, og følg instruksjonene.

Hvis du vil nedgradere abonnementet ditt manuelt i Revolut-appen:

  • Trykk på profilikonet ditt øverst i venstre hjørne.
  • Velg «Ditt abonnement».
  • Trykk på «Vis abonnementer»
  • Velg abonnementet du vil nedgradere til, og følg instruksjonene

Hva skjer etter at jeg nedgraderer?

Etter nedgradering kan kortet knyttet til abonnementet ditt fortsatt fungere, men det vil miste fordelene som er spesifikke for abonnementet.

Du kan finne mer informasjon om aktuelle nedgraderingsgebyrer og refusjoner i Vilkårene for betalingsabonnementer og i Ofte stilte spørsmål om nedgraderingsgebyrer.