Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Blokker en annen Revolut-kunde

Du kan ikke fullstendig fjerne en Revolut-kunde fra Revolut-kontaktene dine. Du kan imidlertid blokkere en annen Revolut-kunde når som helst. Den kunden vil da ikke kunne sende deg meldinger, sende penger til deg, motta penger fra deg eller legge deg til i gruppeoppgjør.

Blokker noen i appen

  • Gå til Betalinger i bunnenmenyen
  • Søk etter og velg Revolut-kunden.
  • Trykk på profilikonet deres øverst til høyre.
  • Velg «Blokker»

Hvis du velger å blokkere personen, kan du følge samme trinn igjen for å oppheve blokkeringen.