Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Slett chatteloggen min med en annen Revolut-kunde

Hvordan sletter jeg chatteloggen min?

Følg trinnene nedenfor for å slette chatteloggen din med en Revolut-kunde

  • Gå til «Betalinger» i menyen nederst.
  • Velg Revolut-kontakten du vil slette chatten med
  • Trykk på profilikonet deres øverst til høyre.
  • Bla ned og trykk på «Slett chat»

Meldingene dine med denne kunden blir slettet, og kunden vil ikke lenger vises i Betalinger. Transaksjonshistorikken din vil imidlertid fortsatt være synlig i transaksjonshistorikken din.

Kan jeg gjennomføre transaksjoner med denne kunden etter at jeg har slettet chatten?

Du kan fortsette å sende eller be om penger fra denne kunden ved å søke etter Revtag-en deres ved hjelp av de eksisterende overføringsflytene. Se denne Ofte stilte spørsmål for mer informasjon.

Hvis du ikke vil motta transaksjoner eller meldinger fra denne kunden, kan du blokkere dem. Se denne Ofte stilte spørsmål for mer informasjon