Hulp nodig?

Stel je vraag hieronder om antwoord te krijgen.

RevPoints-account sluiten

Mijn RevPoints-account sluiten

Er zijn geen kosten voor het hebben van een RevPoints-account. Als je het echter wilt sluiten, neem dan gewoon contact met ons op via onze in-app chat, dan sluiten we het voor je.

Zodra je bevestigt dat je RevPoints wilt uitschakelen, worden al je bestaande punten ongeldig gemaakt en kun je geen RevPoints meer verdienen. Ongeldig gemaakte punten kunnen niet worden hersteld.

Als de lokale wetgeving een bedenktijd / bedenktermijn voorziet (meestal 14 dagen vanaf het activeren van RevPoints), worden ongebruikte punten die in die periode zijn gekocht bij sluiting terugbetaald. Buiten deze periode worden punten niet terugbetaald en vervalt eventueel resterend saldo. Lees de RevPoints Algemene Voorwaarden voor meer informatie.