Hoe nodig ik teamleden uit via de HR-integratie?

Met de HR-integratie kun je teamleden uitnodigen en bespaar je veel handmatig werk. Om dit te doen, moet je eerst de integratie instellen . Zorg ervoor dat je de machtigingen 'Beheer teamleden' en 'Beheer integraties' hebt om verder te gaan.

Uitnodigen met HR-integratie:

• Ga naar het Team tabblad → UitnodigenUitnodigen vanuit HR-software → selecteer de teamleden die je wilt uitnodigen uit de lijst die we hebben opgehaald uit je HR-software
  • Of je kunt de uitnodiging van nieuwe medewerkers automatiseren door Auto-uitnodigen in te schakelen (zie hieronder)

Automatiseer de onboarding van teamleden met auto-uitnodiging voor nieuwe medewerkers

• Auto-uitnodiging is een optionele instelling die kan worden ingeschakeld tijdens het verbinden met de HR-software zoals beschreven in dit artikel.
  • Het kan ook later worden in- of uitgeschakeld in het Team tabblad → Instellingen → klik op Beheren naast de HR-software banner  schakel Auto-uitnodiging in of uit op de voorkeurspagina van de HR-integratie die je hebt ingesteld.
  • Auto-uitnodiging scant periodiek je HR-software voor nieuwe teamleden, en nodigt ze automatisch uit met een geen-uitgaven setup (Lid rol en geen kaarten). Aanpassingen kunnen worden gemaakt na de uitnodigingen.

We ondersteunen momenteel integraties met Google Workspace, maar werken eraan om in de toekomst nieuwe integraties te ondersteunen.