Wat doet automatische synchronisatie in de HR-integratie?

Door je teamleden automatisch te synchroniseren met de HR-integratie bespaar je tijdrovende handmatige gegevensinvoer. Om 'automatisch syncroniseren' met je HR-software in te stellen, moet je eerst de integratie koppelen.

Dit doet het met de gegevens van je team:

• Koppelt de Revolut-profielen van je teamleden met die in je HR-software op basis van de gebruikte e-mailadressen. Elk overeenkomend teamlid wordt gesynchroniseerd, ongeacht hoe en wanneer ze zijn uitgenodigd.
  • Houdt nauwkeurige gegevens bij: informatie over teamleden op Revolut Business wordt automatisch up-to-date gehouden met gegevens uit je HR-software door elke paar uur te synchroniseren
  • Synchroniseert alleen relevante gegevens: we synchroniseren alleen de informatie die je nodig hebt voor elk teamlid (Manager, Team)
  • Schort accounts automatisch op: als iemand uit je HR-software wordt verwijderd, wordt hun toegang tot Revolut Business automatisch opgeschort (voor verbindingen die zijn ingesteld door beheerders van je HR-software).
  • Geeft je zichtbaarheid: Op de profielpagina van elk teamlid zie je of ze zijn gesynchroniseerd met je HR-software

Om auto-sync in te schakelen nadat je jouw HR-software hebt verbonden:

1. Zorg ervoor dat je de Teamleden beheren en Integraties beheren machtigingen hebt om verder te gaan.
  2. Ga naar het Team tabblad → Instellingen → klik op Installatie voltooien naast de HR-integratie banner.
  3. Klik in de weergegeven HR-integratiepagina op Installatie voltooien.
  4. Klik op Auto-sync inschakelen.

Opmerking:

• Het inschakelen van auto-sync is noodzakelijk om de HR-integratie volledig in te stellen. Als dit niet is ingeschakeld, wordt de integratie verbonden, maar kun je deze niet gebruiken om teamleden uit te nodigen of te synchroniseren.
  • Wanneer dit is ingeschakeld, worden handmatige aanpassingen die je aan gesynchroniseerde gegevens maakt, overschreven.

We ondersteunen momenteel integraties met Google Workspace, maar werken eraan om in de toekomst nieuwe integraties te ondersteunen.