Kan ik onverwachte kosten vastleggen?

Teamleden

Er kunnen momenten zijn waarop je een zakelijke uitgave uit eigen zak moet betalen. Je kunt een terugbetalingsverzoek (inclusief uitgaven gedaan met cash geld, persoonlijke kaarten of kaarten van andere bankrekeningen) registreren, en deze volgen met behulp van uitgaven.

• Ga naar uitgaven → klik op '...' naast Upload bonnetje
  • Klik Vergoeding aanvragen
  • Voer vervolgens het transactiebedrag, de handelaar en de betalingsdatum in
  • Je kunt ook een bonnetje, uitgavencategorie, beschrijving en labels toevoegen om meer details over de uitgave te geven

Beheer

Wanneer je een CSV-overzicht van je uitgaven exporteert, worden onkosten geïdentificeerd als een externe uitgave. Als het wordt geëxporteerd naar Xero, wordt het geëxporteerd als een rekening in het gedeelte 'Te betalen rekeningen'.