Kan ik een kopie van al mijn onkosten downloaden?

Er zijn twee manieren om onkosten te exporteren:

1. Handmatig exporteren

• Ga naar Onkosten → selecteer de voltooide onkosten
  • Klik op Onkosten downloaden
  • Je kunt een CSV-bestand downloaden met de onkosten voor de geselecteerde maand. Alle betalingsbewijzen voor de onkosten worden ook toegevoegd.

2. Xero-integratie

• Als je Xero-integratie hebt ingesteld, worden alle goedgekeurde onkosten en gegevens, inclusief betalingsbewijzen, automatisch gesynchroniseerd met Xero
  • Als de onkosten niet kunnen worden gesynchroniseerd met Xero, kun je de synchronisatie handmatig uitvoeren door op Exporteren te klikken en vervolgens op Nu naar Xero exporteren te klikken