Hoe kan ik mijn ontvangstbewijzen doorsturen?

Als je digitale ontvangstbewijzen hebt, kun je ontvangstbewijzen en facturen uploaden via e-mail en ons de rest van het werk voor je laten doen.

• Ga naar Instellingen in Uitgaven
  • Onder Ontvangstbewijzen uploaden via e-mail zie je je aangepaste e-mailadres voor het doorsturen.
  • Klik op het e-mailadres of houd het vast om het te kopiëren
  • Stuur je digitale ontvangstbewijzen van je Revolut Business login e-mail door naar het e-mailadres voor de uitgaven.
  • We gebruiken de documentgegevens om ze automatisch te identificeren en te koppelen aan de bijbehorende uitgave.

Gegevens en privacy:

Alle informatie die je uploadt, wordt verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. We koppelen de informatie die je verstrekt aan je Business-account. Houd er rekening mee dat beheerders van je Business-account de informatie over ontvangstbewijzen die je uploadt kunnen zien, omdat hen wordt gevraagd deze te bekijken voordat ze je uitgave accepteren of afwijzen.