Hoe kan ik de toegang van een teamlid tot Onkosten uitschakelen?

Als je toestemming hebt om 'Teamleden beheren' als onderdeel van je rol, kun je de toegang van een lid tot Uitgaven activeren of deactiveren door:

1. te gaan naar ‘Team
  2. Selecteer een teamlid
  3. ‘Rol’
  4. Selecteer ‘Bekijken’ om de aan dit teamlid toegewezen rol te zien
  5. ‘Tools’
  6. ‘Uitgaven’
  7. Machtigingen uitschakelen

Je kunt dit alleen doen met teamleden die zijn toegewezen aan een aangepaste rol. Ontdek hier hoe je een aangepaste rol kunt toewijzen aan een teamlid.

Je kunt ook de Uitgaven volledig uitschakelen: ga naar Uitgaven → Instellingen → ‘Tracken van uitgaven uitschakelen’.