Hoe kan ik een betalingsbewijs toevoegen aan onkosten?

Een betalingsbewijs toevoegen na een transactie:

• Wanneer je geld uitgeeft met je Revolut Business-kaart, ontvang je een melding op je mobiele app.
  • Tik op de pushmelding om de camera weer te geven
  • Maak een foto van het betalingsbewijs en upload het om toe te voegen aan de uitgave

Een betalingsbewijs toevoegen vanuit de mobiele app

• Selecteer de uitgave
  • Tik op het camerapictogram
  • Maak een foto van het betalingsbewijs of selecteer een foto uit je galerij en upload deze om toe te voegen aan de uitgave

OF

• Ga naar Uitgaven in de app
  • Klik op Betalingsbewijs uploaden
  • Het betalingsbewijs wordt gescand en automatisch bij de betreffende uitgave gevoegd.

Stuur een digitaal betalingsbewijs vanuit je e-mail inbox:

• Ga naar Uitgaven-instellingen op je mobiele app
  • Kopieer het unieke e-mailadres
  • Stuur je digitale betalingsbewijzen van het e-mailadres, dat je gebruikt om in te loggen bij Revolut Business, naar het e-mailadres voor onkosten.
  • Het doorgestuurde ontvangstbewijs wordt gescand en automatisch toegevoegd aan de bijbehorende uitgave.

Opmerking: je kunt alleen documenten uploaden in PDF-, JPG- of PNG-indeling en ieder document mag niet groter zijn dan 3 MB.

Een betalingsbewijs toevoegen vanuit de webapp:

• Ga naar Uitgaven in de app
  • Klik op Betalingsbewijs uploaden
  • Selecteer een bestand en sleep het naar het scherm. Of klik op het camerapictogram om een betalingsbewijs te uploaden naar de uitgave
  • Het document wordt gescand en automatisch toegevoegd aan de bijbehorende uitgave