Hoe stel ik Onkosten in?

Er is geen installatie vereist!

Wanneer je uitgaande transacties uitvoert, verschijnen ze automatisch in het onderdeel Onkosten (dit omvat alle uitgaande transacties zoals kaartbetalingen, bankoverschrijvingen en automatische incasso’s).

We hebben vooraf geconfigureerde onkosten met veelgebruikte categorieën en belastingtarieven, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de specifieke details. Als je ze wilt aanpassen, zoals het maken van labels voor je onkosten, ga dan naar het tabblad Instellingen in Onkosten.