Hoeveel wordt er in rekening gebracht voor het gebruik van Expenses?

De kosten voor de Uitgaven-app worden vooraf in rekening gebracht, dat wil zeggen aan het begin van de factureringscyclus. Op dit moment kost de Uitgaven-functie €5 per actief teamlid.

Als er nieuwe actieve Uitgaven-gebruikers zijn in de huidige factureringscyclus, brengen we de kosten voor de volgende maand vooraf in rekening en vorderen we de kosten terug voor de gebruikers die in de huidige factureringscyclus zijn toegevoegd. Hier kun je je lopende factureringscyclus, verbruik en kosten zien.

Als je deze functie niet wilt gebruiken, kun je deze via de volgende stappen uitschakelen in je account:

1. Ga naar Uitgaven
  2. Klik op (...) en vervolgens op Instellingen
  3. Scrol naar beneden en klik op Tracking van uitgaven uitschakelen.