Wat is een actieve Onkosten-gebruiker?

Alle teamleden hebben standaard toegang tot Onkosten. Een teamlid wordt pas een actieve gebruiker wanneer hij/zij voor het eerst Onkosten indient.

Als leden eenmaal actief zijn, blijven ze dat ook. Beheerders kunnen de toegang van een lid tot Onkosten activeren of deactiveren in het in-app Team-menu. Dit kan alleen worden gedaan voor teamleden met een aangepaste rol. Ontdek hier hoe je een aangepaste rol kunt toewijzen aan een teamlid.