Waarom zie ik geen transacties in Onkosten?

Wanneer je uitgaande transacties uitvoert, verschijnen ze automatisch in Onkosten (dit omvat alle uitgaande transacties zoals kaartbetalingen, bankoverschrijvingen en automatische incasso's).

1. Controleer de startdatum van de onkostentracking

De tracking van alle transacties begint standaard vanaf je eerste rekeningactiviteit. Als je ooit de startdatum voor de tracking van onkosten hebt gewijzigd, kun je mogelijk geen eerdere transacties zien. Om de startdatum van de tracking van onkosten te wijzigen:

• Ga naar Onkosten InstellingenStartdatum → selecteer een startdatum
  • Vanaf deze datum kun je onkosteninformatie voor onkosten toevoegen

2. Controleer of tracking van onkosten op de kaart is ingeschakeld

Standaard zijn alle kaarten ingeschakeld voor de tracking van onkosten. Als je de tracking van onkosten hebt uitgeschakeld voor een bepaalde kaart, kun je geen onkosteninformatie toevoegen voor onkosten die op deze kaart zijn gemaakt. Om dit te wijzigen:

• Ga naar Kaarten → selecteer een kaart → Instellingen
  • Tracking van onkosten inschakelen voor deze kaart
  • Je kunt nu onkosteninformatie toevoegen voor alle onkosten die op deze kaart zijn gemaakt