Waarom komt mijn document niet overeen met bepaalde onkosten?

Je geüploade bestand komt mogelijk niet overeen met uitgaven om de volgende redenen:

• De uitgave is al ingediend en kan niet meer worden bewerkt. We koppelen alleen uitgaven die niet zijn ingediend.
  • Soms is de technologie voor scannen en matchen niet 100% nauwkeurig. Deze is continu aan het leren en de nauwkeurigheid zal na verloop van tijd verbeteren.

Als het document niet automatisch wordt gematcht:

1. Ga naar Uitgaven
  2. Selecteer niet-gekoppeld betalingsbewijs → Handmatig koppelen
  3. Selecteer de uitgave waaraan je het bestand wilt koppelen.