Hoe kan ik mijn geplande termijncontracten zien of annuleren?

In de 'Termijncontracten'-app kun je je hele portefeuille zien: je beschikbare saldo om op te nemen, geplande en beschikbare fondsen om te wisselen, aankomende wisseltransacties en voltooide wisseltransacties.

Klik op elke termijn om het infopaneel te openen om de overeengekomen wisselkoers en de begin- en einddatum van het contract te bekijken.

Om je termijncontract te annuleren, selecteer je een gepland termijncontract en klik je op 'Annuleren'. Afhankelijk van de huidige marktkoers kunnen je annuleringskosten in rekening worden gebracht - of kun je een annuleringsvergoeding krijgen. Als de huidige marktkoers betekent dat het contract minder waard is, dan kunnen er kosten in rekening worden gebracht.