Hoe boek ik een valutatermijncontract?

Termijncontracten zijn alleen beschikbaar op de webapp (niet beschikbaar op de mobiele app). Om een termijncontract te boeken:

• Ga naar het tabblad Hub
  • Selecteer onder 'Treasury' de 'Termijncontracten'-app (als je termijncontracten voor de eerste keer gebruikt, moet je toestemmen met de algemene voorwaarden)
  • Klik op 'Termijncontract toevoegen'
  • Kies de valuta's en typ het bedrag in dat je wilt wisselen
  • Klik op de info-knoppen voor meer informatie over elk veld
  • Klik op 'Planning' om een termijncontract toe te voegen

Revolut Business biedt momenteel termijncontracten tot 12 maanden vooruit.

Je wordt per e-mail op de hoogte gebracht van alle acties die zijn ondernomen met betrekking tot je termijncontracten.

Op de laatste dag van het termijncontract proberen we om het geld in de bronpocket, die je hebt gekozen bij het afsluiten van het contract, om te zetten en het gewisselde geld toe te voegen aan de gekozen valutapocket. Als er niet genoeg geld op je rekening staat, zal je van ons een bericht ontvangen om je eraan te herinneren dat je geld aan je rekening moet toevoegen. Zorg ervoor dat er voldoende geld op je rekening staat, anders moeten we mogelijk je resterende transacties annuleren, en moet je de eventuele verliezen betalen.