Waarom is mijn rekening beperkt?

We kunnen je rekening beperken als we extra informatie nodig hebben over je bedrijf, identiteit of transacties. In sommige gevallen kunnen we je rekening ook beperken uit veiligheidsoverwegingen, bijvoorbeeld als we ongebruikelijke activiteiten detecteren.

De beste manier om ervoor te zorgen dat je deze kennisgeving niet mist, is door regelmatig je e-mail te controleren. Als je niet reageert op onze kennisgeving of op ons verzoek om meer informatie over je rekening of bedrijf, dan kan je rekening worden beperkt.

Problemen met je handelaarsrekening kunnen ook tot beperkingen op je hele zakelijke rekening leiden.

Naast e-mailberichten gebruiken we ook een banner op het startscherm van de app om je te laten weten dat we iets van je nodig hebben. Je kunt op deze banner klikken om ons verzoek te bekijken. Als dit om welke reden dan ook niet werkt, kun je ook toegang krijgen tot de verzoeken door op deze link te klikken.