Ik heb problemen met mijn Revolut Reader

Je kunt om verschillende redenen problemen ondervinden bij het gebruik van je Revolut Reader. Laten we eens kijken naar een paar van de meest voorkomende en hoe je ze kunt oplossen:

• je hebt geen actief handelaarsaccount - kijk of je verzoeken in de app hebt.
  • Je moet je identiteitsverificatie voltooien - kijk of je verzoeken in de app hebt.
  • Je hebt niet genoeg machtigingen om de Revolut Reader te gebruiken - vraag je accountbeheerder om hulp.
  • De batterij van je kaartlezer is leeg – sluit de oplader aan.
  • De Revolut Business-app heeft geen bluetooth- en locatieservicesmachtigingen ingeschakeld: schakel machtigingen in je telefooninstellingen in.
  • De kaartlezer bevindt zich verder dan 20 meter van je mobiele apparaat (Bluetooth-bereik) - breng de telefoon dichter bij de kaartlezer.
  • De internetverbinding van je mobiele apparaat is onstabiel - controleer onze verbinding of probeer de router opnieuw in te stellen.

Als de reader nog steeds niet werkt, probeer dan het volgende:

• Werk de mobiele app Revolut Business bij naar de nieuwste versie;
  • Druk lang op de aan/uit-knop van de reader en selecteer 'flush pairing table';
  • Vergeet de reader in de Bluetooth-instellingen van je mobiele apparaat en start je telefoon opnieuw op;
  • Maak opnieuw verbinding met de reader en wacht ongeveer 5 minuten om te updaten, afhankelijk van je mobiele verbinding. De reader kan zichzelf herstarten tijdens dit proces.

Als de kaartlezer goed is aangesloten, zou je de melding 'Kaartlezer aangesloten' en een Bluetooth-pictogram op de lezer moeten zien.