Waarom kan ik mijn Android-apparaat niet koppelen aan de Revolut Reader?

Als je een Android-apparaat gebruikt, verschijnen de koppelingsaanwijzingen mogelijk niet als pop-ups in de app. Veeg omlaag over het meldingenpaneel om ze te vinden en ze moeten dan verschijnen. Nu kun je de koppeling bevestigen.

Als je een foutmelding ziet bij het koppelen, start dan de Revolut Reader opnieuw op en installeer de Revolut Business-app opnieuw.