Hoe verzend ik betalingsbewijzen voor betalingen die zijn geaccepteerd met Revolut Reader?

Je kunt betalingsbewijzen op twee manieren verzenden:

1. Selecteer ‘Betalingsbewijs verzenden’ in het betalingsbevestigingsscherm in de app. Je moet dit doen zodra de transactie is voltooid.
  2. Zoek de relevante betaling in de lijst met Handelarentransacties, klik erop en selecteer “Betalingsbewijs verzenden”

Je kunt betalingsbewijzen delen via de meeste communicatie-apps die op je telefoon zijn geïnstalleerd (WhatsApp, e-mail, sms, enz.).

Je kunt ze meerdere keren een betalingsbewijs voor transacties en/of terugbetalingen sturen.