Hoe kan ik een transactie op de Revolut Reader annuleren?

Je kunt een transactie annuleren door op 'Annuleren' te drukken in de Revolut Business-app op het scherm 'Betaling wordt uitgevoerd'

Als de klant betaalt met chip en pin en de pincode nog niet heeft ingevoerd, kun je ook vragen of hij/zij de kaart uit de lezer kan verwijderen of op het X-symbool op het pinpad kan klikken.

Als het te laat is om de transactie te annuleren, kun je de klant altijd terugbetalen.