Hulp nodig?

Stel je vraag hieronder om antwoord te krijgen.

Hoe kan ik een betaling terugbetalen die ik via de kaartlezer heb ontvangen?

Ga hiervoor naar het tabblad Handelaar en selecteer de transactie die je wilt terugbetalen. Klik op de “gerelateerde verkoop”transactie die verschijnt in het transactiedetailscherm. Linksboven zie je de knop Terugbetaling.

Je kunt dezelfde transactie meerdere keren terugbetalen, zolang het totale bedrag niet hoger is dan het volledige transactiebedrag.

De terugbetaling wordt binnen 5 werkdagen verwerkt.