Kan ik mijn betalingslinks aanpassen?

Je kunt je betalingslinks aanpassen om ze uniek te maken voor jouw bedrijf. Zo':

1. Ga naar de Instellingen door op je profiel in de linkerbovenhoek te klikken
  2. Account & documentenVerkopersprofielBranding .

Hier kun je:

• Je logo toevoegen
  • Een achtergrondafbeelding toevoegen aan je betalingspagina (afbeelding is onderhevig aan verificatie: we kunnen de afbeelding afwijzen als deze in strijd is met onze richtlijnen of ongepaste inhoud bevat).
  • De kleur wijzigen van de knoppen.

Je klanten zien de aangepaste elementen wanneer ze de betalingslink openen.

Bij het uploaden van een logo of omslagafbeelding ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden.