Kan ik mijn betaalverzoeklink versturen via e-mail of andere apps?

Je kunt de betalingslink delen via e-mail, sms of je berichtenservice naar keuze.

Als je het betalingsverzoek in de web-app maakt, kun je de link kopiëren om deze te delen waar je maar wilt, of een e-mail naar je klant sturen.

Als je het betalingsverzoek in onze mobiele app maakt, kun je het delen via communicatie-apps die je hebt geïnstalleerd.