Kan ik handelaarsrekeningen integreren met bestaande e-commerceplatforms?

Als je bedrijf al op een van de ondersteunde e-commerce platforms zit, kun je onze plugin installeren.

Momenteel ondersteunen we:

• WooCommerce (WordPress)
  • Prestashop (1.6 en 1.7)
  • Magento 2.
  • BigCommerce
  • OpenCart
  • Shopify

Om aan de slag te gaan, heb je een actieve Merchant-rekening en een API-integratie nodig - bekijk onze gids in het ontwikkelaarsportaal. Als je problemen ondervindt met een van de bovenstaande platforms of specifieke vragen hebt over hun functionaliteit, kun je ook contact opnemen met hun klantenservice voor hulp.

Zoek de valuta's die worden geaccepteerd met de merchant.rekening vermeld hier.

Houd er rekening mee dat klanten die verschillende apparaten gebruiken verschillende betaalmethoden te zien krijgen op het afrekenscherm. Apple Pay wordt bijvoorbeeld alleen weergegeven op Apple-apparaten en Safari-browsers.

Als je website niet is gebouwd met behulp van een van de hierboven genoemde eCommerce-platforms, kun je jouw eigen implementatie van onze betalingsgateway maken. Lees voor meer informatie onze gids.

We zullen binnenkort meer e-commerce plugins toevoegen. Vind hier ook meer hulp over Merchant-rekeningen .