Wat betekent het als een betaling 'niet is vastgelegd' in het handelaarsportaal?

Zodra een betaling is geautoriseerd, moet deze binnen 7 dagen worden vastgelegd, zodat het geld van de bankrekening van de kaarthouder naar de bankrekening van de handelaar kan worden overgeschreven. Over het algemeen kun ofwel automatische of handmatige vastlegging van de betalingen van klanten instellen in de API-configuratie.

We raden je aan om de modus automatische vastlegging te kiezen, tenzij je het geld alleen wilt vastleggen wanneer goederen op het punt staan te worden verzonden of de service op het punt staat te worden geleverd. Als je ervoor kiest om handmatig geld vast te leggen, kun je op de betreffende betaling in de transactielijst klikken en een optie zien om het vast te leggen of te annuleren. Als je de betaling niet binnen 7 dagen na ontvangst vastlegt, wordt deze automatisch teruggedraaid.