Wat is een Merchant API-sleutel en waar kan ik die vinden?

Een API-sleutel is een reeks tekens die wordt gebruikt om je handelaarsrekening te koppelen aan je website of plug-ins. Je moet een actieve handelaarsrekening hebben om deze functie te kunnen gebruiken. Je hebt geen API-sleutel nodig als je alleen betalingsverzoeken of facturen wilt gebruiken.

Om je API-sleutel te vinden:

• Log in op je Revolut Business-portaal.
  • Klik in de linkerbovenhoekop je rekeningnaam en klik vervolgens op Handelaar API.
  • In het gedeelte Productie API-sleutel vind je de API-sleutel.
  • Klik op de knop ‘Genereren’ om je unieke API-sleutel aan te maken (alleen als het de eerste keer is dat je de API-sleutel gebruikt).

Je kunt ook deze link gebruiken om de Handelaar API-pagina rechtstreeks te openen.

Raadpleeg de Handelaar API-handleiding voor meer informatie.