Hoe kan ik mijn teamleden toegang geven tot het tabblad Handelaar in Revolut Business?

Volg deze stappen om je teamleden toegang te geven tot de Handelaar-tab:

• Ga naar de Team-tab in het Start-menu
  • Selecteer het gewenste teamlid, of nodig een nieuw teamlid uit
  • Klik op de Functie voor het geselecteerde profiel
  • Klik op Bekijken naast de functie die aan dit teamlid is toegewezen
  • Selecteer Handelaar > en schakel Handelaar-app bekijken > in om andere toestemmingen aan te passen
  • Sluit de handelaarstoestemmingen en klik op de knop Bijwerken onderaan het scherm

Alle teamleden die aan deze specifieke rol zijn toegewezen, kunnen nu de Handelaar-tab bekijken. Als je de toegang anders wilt beheren, maak dan een nieuwe functie aan.

Opmerking: je kunt geen teamleden uitnodigen met een e-mailadres dat al geregistreerd is met een andere Revolut Business-rekening.