Wat is een business rekening gekoppeld aan een Handelaarsrekening?

Elke handelaarsrekening heeft een gekoppelde Revolut Business-rekening. Hierdoor kun je geld van je handelaarsrekening naar je zakelijke rekening verplaatsen. Het kan ook worden gebruikt voor terugbetalingen, terugstortingen en kosten als het saldo van je handelaarsrekening te laag is.

Je kunt automatische opnames configureren zodat je beschikbare geld aan het einde van elke dag automatisch naar je gekoppelde rekening wordt overgeschreven. Klik hier om te weten hoe je dit kunt doen.

Je kunt een zakelijke rekening selecteren die is gekoppeld aan je handelaarsrekening door de volgende stappen uit te voeren:

• Ga naar het tabblad Handelaar in het Startmenu
  • Klik op je totale saldo om de valutarekening te selecteren die je aan je zakelijke rekening wilt koppelen
  • Open de Gegevensen selecteer vervolgens de gekoppelde zakelijke rekening op die pagina

Als je je valutarekening niet in de lijst met 'Gekoppelde rekeningen' ziet, heb je er mogelijk nog geen aangemaakt. Kijk hier voor instructies over het aanmaken van een nieuwe valutarekening.