Hoe wordt de FreeAgent-integratie opgezet?

FreeAgent-integratie kan alleen op de web-app worden ingesteld.

1. Ga naar Hub > open de FreeAgent-app > Klik op Verkrijgen op een pop-up zijscherm.

2. Je wordt doorgestuurd en verzocht in te loggen op je FreeAgent-rekening, waar je Revolut Business kunt goedkeuren om transacties naar FreeAgent te pushen.

3. Ga terug naar Revolut Business waar je de koppeling tussen je rekeningen in Revolut en je rekeningen in FreeAgent kunt instellen. Kies ervoor om transactiegegevens naar een reeds bestaande FreeAgent-rekening te pushen, anders maken we er een voor je aan (aanbevolen).

4. Wacht 4-6 uur en de transacties verschijnen in FreeAgent, klaar om te worden verwerkt. Als de FreeAgent-rekening leeg is, importeren we alle transacties vanaf je FreeAgent-startdatum.